Onze module MijnOrbis Cliënten heeft een bewezen staat van dienst: het is een betrouwbare module voor het beheer van cliëntgegevens, een eigen vormgegeven registratie van de aanwezigheden en aan te rekenen kosten en het administratieve proces om uw facturatie vorm te geven en facturen te boeken. 

Het gebruikte ontwikkelplatform dat we daarvoor gebruiken kent echter zijn limieten: zowel op technologisch als op interface-gebied zijn er de laatste jaren veel innovaties die we bij Softwel VZW graag omarmen. 

Daarom zijn we al een goed anderhalf jaar bezig om onze module te hervormen maar het nieuwste platform (.net in Angular). Dit biedt niet alleen enkele vernieuwende mogelijkheden (browseronafhankelijk gebruik, gebruik via mobiele toegang, full GDPR compliance) maar ook de opportuniteit om onze diensten aan te bieden via een afgeschermde cloudomgeving. Deze zomer gaan we hiervoor op weg met een aantal pilootvoorzieningen om deze gestroomlijnde omgeving uit te testen. 

We zullen de uitrol van dit vernieuwde platform gefaseerd aanpakken en in functie van de resultaten van onze pilootvoorzieningen bijsturen indien nodig. 

Heeft u interesse in onze vernieuwde module en bent u nog geen lid van onze vzw? Neem dan zéker contact op met ons via info [AT] softwel [Punt] be.