Het project MijnOrbis Maaltijden heeft een verrassende wending genomen sinds onze laatste update. Tijdens de Health&Care beurs zijn wij namelijk in contact gekomen met het Nederlandse bedrijf Amyyon dat een maaltijdenmodule aanbiedt. Er werden gemeenschappelijke standpunten gevonden en een eerste vrijblijvende contact werd georganiseerd.

Vervolgens werden de voorzieningen, die de handen in elkaar hadden geslagen onder de noemer van MijnOrbis Ondersteunende, samengeroepen voor een demo van de module die werd gebracht door onze noorderburen. De demo werd positief onthaald en uit een eerste analyse lijkt de module te voldoen aan de gewenste behoeften.

In de komende periode zullen enkele voorzieningen de maaltijdenmodule installeren en een grondig testtraject doorlopen op basis van reële gegevens. Mits een vlot verloop, kunnen we deze testperiode begin volgend jaar afronden. Vervolgens wordt het testtraject en de module geëvalueerd door alle voorzieningen van de groep MijnOrbis Ondersteunende.

Indien de groep het licht op groen licht zet voor een samenwerking met Amyyon, dan zal Softwel een koppeling ontwikkelen tussen MijnOrbis Cliënten en hun maaltijdenmodule, waardoor Softwel een integrale oplossing kan bieden voor de nood die werd geïdentificeerd door de leden van MijnOrbis Ondersteunende.

Wordt vervolgd...