Zorgsector

Softwel biedt ondersteuning aan voorzieningen in de zorgsector/ gehandicaptensector. Wij bieden een totaaloplossing aan op het gebied van informaticabehoeften dat de administratieve werkzaamheden automatiseert. 

VAPH

Enkele modules van Softwel hebben een actieve koppeling met het VAPH voor het exporteren van gegevens naar hun GIR systeem. Met Orbis Bewoners en MijnOrbis Cliënten exporteert u onder andere de wettelijke aanwezigheden van uw cliënten. Orbis Personeel communiceert met het VAPH voor de anciënniteitsopvolging en ISIS voor het ontvangen van de voorschotten. 

SOCIAAL SECRETARIAAT

Voor de module Orbis Personeel heeft Softwel een actieve koppeling met de sociaal secretariaten Acerta en ADMB. Alle socsec velden worden opgevolgd en gecommuniceerd met deze twee sociaal secretariaten zodat het doorsturen van gegevens en de verloning vlot verloopt. Alle aanpassingen die het sociaal secretariaat ons doorgeeft, worden ook geïmplementeerd in Orbis Personeel. Voor andere sociale secretariaten is er geen actieve koppeling. De module kan een koppeling maken met een ander sociaal secretariaat volgens een vast vooropgestelde structuur. Er worden echter maar een beperkt aantal velden in communicatie gebracht. U kunt bij ons de structuur opvragen indien u dit wenst.